Az oregánó és fokhagyma kivételes kombinációja. Könnyen elkészíthető nem mindennapi vacsora.
Hozzávalók:
4 főre:
8 db bőr nélküli csirkecomb
60 g margarin
0,5 kg újburgonya
1 db kaliforniai paprika
2 db kisebb lilahagyma
2 db citrom
3 gerezd fokhagyma
Fűszerezéshez:
só
bors
oregánó
Elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Amíg a sütő felmelegszik készítsük el a fűszerkeverékünket. Egy kis tálban keverjük össze az oregánót, apróra vágott fokhagymát, reszelt citromhéjat, sót, és a borsot. Helyezzük egy tepsibe a csirkecombokat és a negyedre vágott zöldségeket. 35 perc után szórjuk meg a csirkét a fűszerkeverékkel. Süssük még 10 percig hogy átvegye az étel a fűszerek ízét.
Forrás: ketkes.com