Hozzávalók:
5 dkg liszt
5 egész csirkecomb
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
15 dkg sajt
5 dl tejföl
2 szál rozmaring
1 evőkanálnyi morzsolt majoránna
vaj a tál kikenéséhez
só
bors
olaj
Elkészítés:
A csirkecombokat tisztítsd meg, majd mosd át alaposan, valamint sózd is be őket. Némi olajba tégy borsot, a rozmaring leveleit, majoránnát, törd bele a 2 gerezd fokhagymát, majd ezzel a fűszeres olajjal kend át a combokat. Vajazz ki egy tűzálló tálat, majd helyezd bele a megkent combokat.
A tejfölt és a lisztet keverd össze, adj hozzá egy csipet sót és kedved szerint borsot, valamint reszeld bele a sajtot is. Keverd össze az egészet, és egyenletesen kend el a csirkén. Ezután a hagymát karikázd a tetejére, ha maradt rozmaring, azt is tedd rá, és 180 fokra melegített sütőben süsd aranybarnára.