loading...
Legfrisseb receptek:

Foltos keksz


Hozzávalók
200 g margarin
300 g búzaliszt
100 g porcukor
2 csomag vaniliás cukor
20 g kakaópor
3 db tojás

Elkészítés:
Előmelegítjük a sütőt 180°-ra.
A lisztből, margarinból, tojásokból, porcukorból és a vaníliás cukorból tésztát gyúrunk, melyet két részre osztunk.
A lisztből, margarinból, tojásokból, porcukorból és a vaníliás cukorból tésztát gyúrunk, melyet két részre osztunk.
Az egyikhez hozzáadjuk a kakaóport.
Az egyikhez hozzáadjuk a kakaóport.
Egy adagot lecsípünk a sötét és a világos tésztából is, egybegyúrjuk őket, és kis puszedliket formázunk belőlük. Addig ismételjük, míg mindkét tésztát teljesen fel nem használtuk.
Egy adagot lecsípünk a sötét és a világos tésztából is, egybegyúrjuk őket, és kis puszedliket formázunk belőlük. Addig ismételjük, míg mindkét tésztát teljesen fel nem használtuk.
A kiszaggatott kekszeket sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és nagyjából 15 percig sütjük.
A kiszaggatott kekszeket sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és nagyjából 15 percig sütjük.