loading...
Legfrisseb receptek:

Sonkás szendvics tepsiben sütve


HOZZÁVALÓK
12 szelet toastkenyér
250 g sajt
40 g vaj (+ a tálhoz)
frissen őrölt bors
6 szelet sonka
250 ml főzőtejszín
2 ek mustár



loading...
ELKÉSZÍTÉS
Kenjünk meg 6 szelet kenyeret a vajjal és a mustárral, majd tegyünk rájuk 1-1 szelet sonkát. Rendezzük őket kivajazott tűzálló tálba, szórjuk meg a durvára reszelt sajt felével, azután fedjük be a megmaradt kenyérszeletekkel.
A tejszínt keverjük simára egy kevés sóval, borssal, és locsoljuk a kenyérszeletekre. Végül hintsük meg a maradék sajttal, és süssük a 250 fokos sütőben 15 percig. Tükörtojással tálalhatjuk. Petrezselyemlevéllel díszíthetjük.