Hozzávalók / 3 adag:
3 db csirkecomb
3 db főtt tojás
15 dkg füstölt tarja
2 db zsemle
1.5 dl tej
őrölt bors ízlés szerint
1 kávéskanál só
ételízesítő ízlés szerint
1 csokor petrezselyem
1 kk kakukkfű
csirke fűszersó ízlés szerint
loading...
Elkészítés:A csirkecombokat kézzel megtöltjük a az alábbi összetevőkkel: 2 db főtt tojás összekockázva, 15 dkg füstölt tarja felkockázva, 2 db tejbe áztatott zsemlye kinyomkodva, kevés őrölt bors, só, ízlés szerint vegeta.
Töltés után a csirkecombokat megszórjuk csirke fűszerkeverékkel és kakukkfűvel, majd sütőben kb. 30 percig sütjük 180 fokon, alufólia alatt, jénai edényben.
Majd az alufóliát levesszük, és még kb. 10 percig sütjük.