Hozzávalók:
bors
pirospaprika
A babot főzés előtt az előző este beáztatjuk. Főzés elején belerakjuk a bazsalikomot, és félig főzzük meg. Kockára vágjuk a szalonnát és a sonkát. Egy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját. ebbe a zsírba rakunk cukrot, a felkarikázott hagymát. Üvegesre pirítunk. Így hagyjuk hozzá a már előzőleg leszűrt babot. Annyi levet öntünk hozzá ami ellepi. Készre főzzük:)
pirospaprika
70 dkg bab
50 dkg sonka
25 dkg szalonna
3 fej hagyma
3 evőkanál cukor
2 szál bazsalikom
só
Elkészítés:
50 dkg sonka
25 dkg szalonna
3 fej hagyma
3 evőkanál cukor
2 szál bazsalikom
só
loading...
Elkészítés:
A babot főzés előtt az előző este beáztatjuk. Főzés elején belerakjuk a bazsalikomot, és félig főzzük meg. Kockára vágjuk a szalonnát és a sonkát. Egy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját. ebbe a zsírba rakunk cukrot, a felkarikázott hagymát. Üvegesre pirítunk. Így hagyjuk hozzá a már előzőleg leszűrt babot. Annyi levet öntünk hozzá ami ellepi. Készre főzzük:)