Legfrisseb receptek:
HOZZÁVALÓK
1 fej vöröshagyma
0,5 kg darált sertés- vagy pulykahús
liszt
2 dl tejföl
2 darab tojás
1 evőkanál mustár
zsemlemorzsa
bors
só
olaj
ELKÉSZÍTÉS
Hagyományos tésztából nyolc darab palacsintát sütünk.
Ezután fél kiló darált sertés- vagy pulykahúst, egy fej apróra vágott hagymával pörköltnek elkészítünk, majd hűlni hagyjuk.
Miután kihűlt, belekeverünk egy evőkanál mustárt, két deci tejfölt és egy kiskanálnyi borsot, majd a palacsintákat megtöltjük vele.
Ezután feltekerjük, bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.
A kisült palacsintákat törlő papírra tesszük, hogy beszívja az olajat.
Hortobágyi húsos palacsinta
HOZZÁVALÓK
1 fej vöröshagyma
0,5 kg darált sertés- vagy pulykahús
liszt
2 dl tejföl
2 darab tojás
1 evőkanál mustár
zsemlemorzsa
bors
só
olaj
ELKÉSZÍTÉS
Hagyományos tésztából nyolc darab palacsintát sütünk.
Ezután fél kiló darált sertés- vagy pulykahúst, egy fej apróra vágott hagymával pörköltnek elkészítünk, majd hűlni hagyjuk.
Miután kihűlt, belekeverünk egy evőkanál mustárt, két deci tejfölt és egy kiskanálnyi borsot, majd a palacsintákat megtöltjük vele.
Ezután feltekerjük, bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.
A kisült palacsintákat törlő papírra tesszük, hogy beszívja az olajat.