Legfrisseb receptek:
Hozzávalók:
salátakeverék
paradicsom
8 db füstölt fürjtojás
füstölt lazacszeletek
1 db avokádó
1 db citrom
pár szál friss kapor (elhagyható)
A salátaöntethez:
olívaolaj
lilahagyma
dijoni mustár
vörösborecet
porcukor
só
bors
Elkészítés:
A friss salátákat nagyobb darabokra tépkedjük, meglocsoljuk az ízlés szerint összeállított salátaöntettel, tányérra helyezzük alapként.
Erre kerülnek a füstölt lazacszeletek rózsákra formázva, a cikkekre vágott paradicsom, a héjától megtisztított és felszeletelt avokádó, majd a fürjtojás.
Tetejére citromot helyezünk, és megszórjuk a friss kaporral.
Pirítósal tálaljuk.
Avokádós saláta lazaccal és fürjtojással
Hozzávalók:
salátakeverék
paradicsom
8 db füstölt fürjtojás
füstölt lazacszeletek
1 db avokádó
1 db citrom
pár szál friss kapor (elhagyható)
A salátaöntethez:
olívaolaj
lilahagyma
dijoni mustár
vörösborecet
porcukor
só
bors
Elkészítés:
A friss salátákat nagyobb darabokra tépkedjük, meglocsoljuk az ízlés szerint összeállított salátaöntettel, tányérra helyezzük alapként.
Erre kerülnek a füstölt lazacszeletek rózsákra formázva, a cikkekre vágott paradicsom, a héjától megtisztított és felszeletelt avokádó, majd a fürjtojás.
Tetejére citromot helyezünk, és megszórjuk a friss kaporral.
Pirítósal tálaljuk.
Címkék:
saláta