Legfrisseb receptek:
Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
1 fej vöröshagyma
25 dkg szeletelt bacon
20-30 dkg gomba
só
bors
Elkészítés:
Egy hőálló tálba lereszeljünk a vöröshagymát, rászeleteljünk a gombát, sózzuk, borsozzuk és összekeverjük.
A májakat - nagyságtól függően - kettévesszük, majd betekerjük a szalonnába. A tekercseket ráültetjük a gombakeverékre, és lefedve az előmelegített sütőbe tesszük, majd ha megsült, akkor a fóliát vagy fedelet levesszük, és készre sütjük.
Köretnek kínálhatunk hozzá párolt rizst, melyet pikánsabbá tehetünk, ha a májas tekercsek bő levével főzünk meg.
Baconben sült csirkemáj gombával
Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
1 fej vöröshagyma
25 dkg szeletelt bacon
20-30 dkg gomba
só
bors
Elkészítés:
Egy hőálló tálba lereszeljünk a vöröshagymát, rászeleteljünk a gombát, sózzuk, borsozzuk és összekeverjük.
A májakat - nagyságtól függően - kettévesszük, majd betekerjük a szalonnába. A tekercseket ráültetjük a gombakeverékre, és lefedve az előmelegített sütőbe tesszük, majd ha megsült, akkor a fóliát vagy fedelet levesszük, és készre sütjük.
Köretnek kínálhatunk hozzá párolt rizst, melyet pikánsabbá tehetünk, ha a májas tekercsek bő levével főzünk meg.