loading...
Legfrisseb receptek:

Cigánypecsenye fóliás burgonyával








Hozzávalók 4 személyre:
8 szelet sertéstarja
A pácléhez:
1 kávéskanál őrölt vegyes bors
1/2 dl olaj
1 kávéskanál fokhagymás pácfűszer
1/2 dl vörösbor
1 kávéskanál őrölt rozmaring
1 kávéskanál majoránna




Elkészítés:
A tarjaszeleteket megmossuk, leszárítjuk, kissé kiverjük és félretesszük. A pácléhozzávalókat összekeverjük. A hússzeleteket egyenként bekenjük a páclével, és tálba rakjuk. Betesszük a hűtőbe, és másnapig érleljük.

Sütés előtt fél órával kivesszük a hűtőbből a húst. Lecsurgatjuk a páclevet, és forró serpenyőben a húsok mindkét oldalát kb. 6-8 perc alatt szép pirosra sütjük. Fóliában sült burgonyával, salátákkal tálaljuk