Hozzávalók:
120 g étcsokoládé
3 tojás
3 lap fehér zselatin
200 ml tejszín
50 g kristálycukor
1 csomag vaníliás cukor
Elkészítés:
A zselatint áztassuk be hideg vízbe. A csokoládét tördeljük kisebb darabokra, majd vízgőz felett olvasszuk meg. A tojást a robotgép segítségével keverjük habosra a kristály- és a vaníliás cukorral együtt, majd adjuk hozzá az olvasztott csokoládét.
A zselatint nyomkodjuk ki, takarékon olvasszuk fel, és keverjük a csokoládékrémbe. A tejszín felét verjük kemény habbá, és vegyítsük a masszába. A krémet tegyük tálkákba, és kb. 2 órára tegyük hűtőszekrénybe.
A maradék tejszínt is verjük kemény habbá, töltsük egy csillagcsöves nyomózsákba, és díszítsük habrózsával a krém tetejét.
1 csomag vaníliás cukor
Elkészítés:
A zselatint áztassuk be hideg vízbe. A csokoládét tördeljük kisebb darabokra, majd vízgőz felett olvasszuk meg. A tojást a robotgép segítségével keverjük habosra a kristály- és a vaníliás cukorral együtt, majd adjuk hozzá az olvasztott csokoládét.
A zselatint nyomkodjuk ki, takarékon olvasszuk fel, és keverjük a csokoládékrémbe. A tejszín felét verjük kemény habbá, és vegyítsük a masszába. A krémet tegyük tálkákba, és kb. 2 órára tegyük hűtőszekrénybe.
A maradék tejszínt is verjük kemény habbá, töltsük egy csillagcsöves nyomózsákba, és díszítsük habrózsával a krém tetejét.