Hozzávalók:A piskótához:
10 tojás
8 evőkanál liszt
10 evőkanál cukor
2 evőkanál kakaópor
csipet só
A krémhez:
3 csomag csokoládés pudingpor
20 dkg cukor
csipet só
A krémhez:
3 csomag csokoládés pudingpor
20 dkg cukor
9 dl tej
2 csomag vaníliás cukor
25 dkg margarin
Valamint:
2 nagy csomag M&Ms drazsé
10 csomag KIT-KAT csokoládé
Elkészítés:
A piskótához a tojásokat szétválasztom, a sárgájával a cukrot habosra keverem, majd beleszitálom a lisztet és a kakaóport. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verem, és óvatosan a kakaós krémbe keverem, majd sütőpapírral bélelt tortaformába öntöm. 140 fokon lassan, tűpróbáig sütöm. Ha kihűlt, kétszer elvágom, és hagyom teljesen kihűlni.
A krémhez a pudingot a tejjel, a cukorral és a vaníliás cukorral megfőzöm, hagyom kihűlni, aztán belekeverem habverővel a margarint.
Összeállítás: a piskótába beletöltöm a krémet, majd az oldalát és a tetejét is szépen megkenem. Az oldalára sorakoztatom a KIT-KAT csokit, és szorosan összekötöm egy szalaggal. A tetejére csak rá kell önteni az M&Ms drazsét.
2 csomag vaníliás cukor
25 dkg margarin
Valamint:
2 nagy csomag M&Ms drazsé
10 csomag KIT-KAT csokoládé
Elkészítés:
A piskótához a tojásokat szétválasztom, a sárgájával a cukrot habosra keverem, majd beleszitálom a lisztet és a kakaóport. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verem, és óvatosan a kakaós krémbe keverem, majd sütőpapírral bélelt tortaformába öntöm. 140 fokon lassan, tűpróbáig sütöm. Ha kihűlt, kétszer elvágom, és hagyom teljesen kihűlni.
A krémhez a pudingot a tejjel, a cukorral és a vaníliás cukorral megfőzöm, hagyom kihűlni, aztán belekeverem habverővel a margarint.
Összeállítás: a piskótába beletöltöm a krémet, majd az oldalát és a tetejét is szépen megkenem. Az oldalára sorakoztatom a KIT-KAT csokit, és szorosan összekötöm egy szalaggal. A tetejére csak rá kell önteni az M&Ms drazsét.