Hozzávalók:
20 dkg porcukor
5 dkg cukrozatlan kakaópor
50 dkg háztartási keksz
1,5-2 dl tej (amennyit felvesz)
5 dkg vaj
pár csepp rumaroma
5 dkg cukrozatlan kakaópor
50 dkg háztartási keksz
1,5-2 dl tej (amennyit felvesz)
5 dkg vaj
pár csepp rumaroma
A krémhez:
15 dkg vaj
10 dkg porcukor
12 dkg darált dió
12 dkg darált dió
loading...
Elkészítése:A kekszet ledaráljuk, hozzáadjuk a porcukrot, a kakaóport és a vajat, majd lassanként öntünk hozzá tejet és összegyúrjuk a masszát. Annyi tejet adjunk hozzá, amennyit felvesz, gyúrható, de sűrű masszát kell kapnunk. Ízlés szerint adunk hozzá pár csepp rumaromát. Amikor elkészült, fóliára simítjuk a kekszes masszát és elkészítjük a krémet. A vajat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a darált diót és jól összedolgozzuk, elsimítjuk a kekszes masszán. Szorosan feltekerjük és pár órán át pihentetjük.

