Hozzávalók:
2 kg húsos sertésoldalas
1 kk őrölt oreganó
1 nagy fej és 4 gerezd fokhagyma
8 ek méz
15 szem bors
8 dl ketchup
1 csapott kk őrölt bors
2 ek Worchester-szósz
1 kk őrölt rozmaring
só
A húst feldaraboljuk, és egy egész fej fokhagymával (egyben, pucolás nélkül), sóval, és szemes borssal ízesített vízben megfőzzük.
A ketchupot, az őrölt borsot, a mézet, 4 gerezd préselt fokhagymát, az oreganot, a rozmaringot és a Worchester-szószt egy tálban összekeverjük.
A húsokat alaposan megkenjük a páclével, és egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
A sütőt előmelegítjük 190 fokosra.
A húsokat a páclével együtt enyhén megolajozott tepsibe tesszük.
Az első 20 percben lefedve, majd kb. 20-30 percig fedő nélkül sütjük, amíg szép barna nem lesz.