Hozzávalók:
6 csirkecomb
50 dkg újburgonya
1 lila hagyma
1 fej fokhagyma
friss rozmaring
csipetnyi citromfű
1 tyúkleveskocka
só, bors
3 evőkanál vaj
Elkészítése:
A vajat kisebb kockákra vágjuk és a tepsiben eloszlatjuk. A húsokat átkenjük sóval és borssal, majd a tepsibe tesszük. A burgonyát megmossuk, negyedekre vágjuk és mellétesszük, megszórjuk a fűszerekkel. A hagymát felkarikázzuk, rászórjuk, a fokhagymát három darabba vágjuk és a tepsibe tesszük. A leveskockát is rámorzsoljuk és öntünk rá 1 dl vizet, majd alufóliával lefedjük és 180 fokos sütőben 30 percen át sütjük. Majd a fóliát levesszük, a húsokat megforgatjuk és további 30 percen át sütjük. Amikor a húsok aranybarnák, le is kapcsolhatjuk a sütőt.
Forrás: ketkes.com