loading...
Legfrisseb receptek:

Sajtgolyó


Hozzávalók: 
500 gramm mozzarella vagy száraz sajt
1 tojás
100 gramm liszt
1 teáskanál oregánó
3 evőkanál parmezán
prézli
olaj




Elkészítés:
Reszeljük le a mozzarellát vagy sajtot, majd keverjük el a tojással és a parmezánnal.
Adjuk hozzá a lisztet, és az oregánót.
Majd az egészet gyúrjuk össze alaposan, addig, míg egyenletes massza lesz belőle.
Kézzel formázzunk belőle kis golyókat. Ebből a mennyiségből kb. 40 darab lesz.
Tegyünk zsemlemorzsát egy tányérba, majd forgassuk bele a golyókat.
Süssük a felforrósított olajban aranybarnára.
Fogyaszthatjuk fokhagymaszósszal, de akár ketchuppal is.


Forrás: mindenegybenblog.hu