loading...
Legfrisseb receptek:

Saslik sörös páclében



Hozzávalók:
600 g csirke felsőcomb
150 g füstölt szalonna
1 db cukkini
150 g füstölt kolbász
4 db vöröshagyma
bors
1 db húsos paprika
8 fej gomba
olaj
sör

Elkészítés:
A csirkecombokat csontozzuk ki, kockázzuk fel, a füstölt szalonnát, a kolbászt, a zöldségféléket daraboljuk fel, a hagymát vágjuk karikára, a gombának törjük ki a törzsét, kalapját belülről sózzuk, borsozzuk.
A húsféléket és a zöldségeket felváltva húzzuk nyársra úgy, hogy egy-egy gombával zárjuk a két végüket. Kevés sörrel elkevert olajjal kenegetve (vagy az olajos sörben megmártva) parázs fölött, lassan forgatva, 4-6 perc alatt süssük készre.