Hozzávalók:30 dkg liszt
40 dkg porcukor
25 dkg margarin
1 tojás
1 evőkanál kakaó
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
1,1 l tej
3 csomag vaniliás puding
1 csomag kerek piskótatallér
Elkészítés:
A tésztához 30 dkg lisztet, 20 dkg porcukrot, 5 dkg margarint, 1 tojást, 1 evőkanál kakaót, 1 csomag sütőport 1 dl tejjel összegyúrunk, és két lapot sütünk a nagytepsi hátán.
A krémhez 20 dkg margarint 20 dkg porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral jó habosra kikeverünk. 1 l tejben 3 csomag vaníliás pudingot felfőzünk. Ha a puding kihűlt, hozzáadjuk a margarinnal kikevert porcukrot.
A krém felét a két lap közé kenjük, a másik felét pedig a tetejére. A felső krémre szép sorjában kerek piskótatallérokat rakunk. Ezek tetejét megcsurgatjuk olvasztott csokoládéval. Hűtőbe tesszük, és kb. 2 óra múlva gyönyörű kis kockákat vágunk belőle.