loading...
Legfrisseb receptek:

Sztracsatella sütés nélküli



Hozzávalók:

12,5 dkg margarin
1 liter tej
2 dl búzadara
2 dl cukor
2 dl tejszín
2 tojássárgája
babapiskóta
1 tábla étcsokoládé
áztatáshoz:
kevés tej és rumaroma
loading...

Elkészítés:

A tojássárgákat, a búzadarát, a cukrot az 1 l tejben felfőzzük, kihűtjük, majd összedolgozzuk a margarinnal.
A tejszínt verjük kemény habbá, majd reszeljünk bele fél tábla étcsokit, óvatosan keverjük össze.
Egy jénai tál aljára letesszük a rumos tejbe áztatott babapiskótákat, erre jön egy réteg grízes krém, egy réteg
csokis tejszínhab. Ezután megint egy sor rumos- tejes babapiskóta, grízes krém, végül a maradék csokis tejszínhab. Tetejére ráreszeljük a maradék fél tábla étcsokit.

Jó étvágyat! :)