loading...
Legfrisseb receptek:

Sajttekercs







Hozzávalók: 
12 db.Hochland  szeletelt sajt,
10 dkg  reszelt sajt(Trapista),
10 dkg sajtkrém,
10 dkg vaj,
9 szelet gépsonka,
5 tojás,
1 kiskanál mustár,
só, fehérbors,
petrezselyem levél




Elkészítés:
Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadjon.

Míg lehűlt, a megfőtt tojásfehérjét felapróztam, összekevertem a sajtkrémmel, a  petrezselyemmel ,  sóval, borssal ízesítettem, majd rákentem a sajtra és befedtem a sonkaszeletekkel. A tojássárgáját kikavartam a vajjal , a kiskanál mustárral , sóval,  majd a sonkára kentem. Szorosan feltekertem , fóliába csomagoltam és lehűtöttem. Éles késsel szeleteltem.


Forrás: mindenegybenblog.hu