Legfrisseb receptek:
Hozzávalók:
2 kanál olaj
kb. 1,5 kg csont nélküli karaj
1 szál paraszt kolbász
4 gerezd fokhagyma
5 szelet bacon
1 fej hagyma
só
Elkészítés:
A húst előző nap felszúrjuk és lesózzuk, a lyukba is szórunk sót, hűtőbe tesszük 1 éjszakára.
Másnap a kolbászt beletesszük, és a húst szalonnával körbetekerjük. Tepsibe vagy jénaiba pici olajat öntünk, beletesszük a húst. Mellédobjuk a pucolt fokhagymát és a negyedekre vágott vöröshagymát.
Fóliával lefedve közepes lángnál 1-1,5 órát sütjük, majd a fóliát levéve megpirítjuk.
Csabai karaj
Hozzávalók:
2 kanál olaj
kb. 1,5 kg csont nélküli karaj
1 szál paraszt kolbász
4 gerezd fokhagyma
5 szelet bacon
1 fej hagyma
só
Elkészítés:
A húst előző nap felszúrjuk és lesózzuk, a lyukba is szórunk sót, hűtőbe tesszük 1 éjszakára.
Másnap a kolbászt beletesszük, és a húst szalonnával körbetekerjük. Tepsibe vagy jénaiba pici olajat öntünk, beletesszük a húst. Mellédobjuk a pucolt fokhagymát és a negyedekre vágott vöröshagymát.
Fóliával lefedve közepes lángnál 1-1,5 órát sütjük, majd a fóliát levéve megpirítjuk.

