loading...
Legfrisseb receptek:

Csirkecomb medvehagymás burgonyával


Hozzávalók 6 személyre:
6 db csirkecomb /nekem 6 db nagy felsőcomb volt/
4-5 levél medvehagyma
4 fej vöröshagyma
1,5 kg burgonya
4-5 gerezd fokhagyma
ételízesítő

1 kávéskanál cayenne bors
2 kávéskanál csípős paprika pehely /durvára morzsolt chili /
szárnyas fűszerkeverék
1 kávéskanál őrölt kömény

Elkészítés:
A csirkecombokat sózzuk, cayenne borssal, ételízesítővel, szárnyas fűszerrel, köménnyel, paprika pehellyel fűszerezzük.

A burgonyát megtisztítjuk, kockákra vagy hasábokra daraboljuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A burgonyát enyhén sózzuk, fűszerezzük, és összekeverjük a finomra vágott medvehagymával, tepsibe terítjük, és rárakjuk a combokat. Mellé tesszük a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat.

Előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük, majd a fóliát levéve szép pirosra pirítjuk.