loading...
Legfrisseb receptek:

Csirkemáj nyárson


Hozzávalók:
2 db sárga paprika
25 dkg szeletelt bacon
4 db paradicsom
2 db zöld paprika
50 dkg csirkemáj
4 fej vöröshagyma
majoránna
grill fűszerkeverék
őrölt feketebors

étolaj

Elkészítés:
A paprikákat nagyobb kockákra, a hagymát és a paradicsomot cikkekre vágjuk.

A májat megtisztítjuk, felekre szedjük, fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával, és 10 percig állni hagyjuk.

A fél májakat 1-1 szelet baconbe tekerjük, és a zöldségekkel felváltva nyársra vagy kihegyezett hurkapálcára tűzzük, megszórjuk grill fűszerkeverékkel.

A nyársakat grillrácsra vagy kiolajozott tepsibe fektetjük, és sütőben 180 fokon 25-30 percig sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!