Hozzávalók:
1 kisebb karfiol
1 szelet bacon szalonna
olíva olaj
2 gerezd fokhagyma
chili paprika
só
őrölt fekete bors
fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
Vegeta
1 db tyúkhúsleves kocka
petrezselyem
Elkészítés:
Egy lábasban kevés olajon megsütöm a feldarabolt bacont. Kiveszem, félreteszem. A zsiradékban megdinsztelem az apróra vágott fokhagymát, hozzáadom a rózsáira szedett karfiolt, majd feleresztem vízzel, fűszerezem. Mikor megfőtt, tányérba merem, szórok rá bacont, aprított petrezselymet, locsolok rá olívaolajat, s teszek rá egy chili paprikát. (Aki akarja, be is ránthatja a levest. Én ezúttal ezt elhagytam.)
Időszükséglet: 81 (30 perc)
Nehézség: 77 (egyszerű)
Árkategória: 74 (közepesen költséges)