Hozzávalók:
25 dkg liszt
3 tojás
15 dkg vaj
15 dkg cukor
3 ek tejszín
1 csomag sütőpor
5 dkg keserű kakaópor
1 ek jamaikai rum
10 dkg étcsokoládé
1 mk fahéj
1 mk csillagánizs
1 mk őrölt kardamommag
1 nagyobb bionarancs
6 db oreo keksz
Elkészítés:
Keverjük össze az összes hozzávalót hogy a tészta szép sima legyen, de a tejszínt a csokoládéba tegyük, amikor olvasztjuk gőz felett. Robotgéppel a legegyszerűbb összekeverni, úgy gyorsabb. Szép krémes állagot kell kapjunk. Hagyjuk kihűlni.
Adagoljuk ki a 12 muffin formába, majd a kekszeket törjük ketté, és illesszük a tészta közepébe. Ezután előmelegített sütőbe toljuk, és légkeverésesre állítva 180 fokon süssük meg 20 perc alatt. Nagyon jól mutat, ha fehér, és barna hajtogatott papírkapszlikat használunk ehhez a finomságokhoz. Jó étvágyat hozzá!

