Hozzávalók
cukor (amennyi a krémbe kell)
2 tasak instant vanília krém
1 csomag étkezési keksz
7 evőkanál tejszínhab
8 dl tej
A tetejére:
1 teáskanálnyi vaj
2 evőkanál porcukor
0,2 dl tej
2 evőkanál kakaópor
A krémet összekeverjük a cukorral, majd a tejjel és felverjük a csomagoláson lévő leírás szerint. Ezt követően belekeverjük a tejszínhabot. Egy süteményformába rakunk egy réteg kekszet, szorosan egymás mellé, majd egy réteg krém következik rá, addig rétegezzük, amíg el nem fogynak az alapanyagok. Közben a tejet felmelegítjük, a kakaót és a porcukrot összekeverjük, kanalanként hozzáadjuk a tejet, hogy sűrű glazúrt kapjunk. A kekszen eloszlatjuk és hűtőbe tesszük. Néhány órán át pihentetjük, majd szeletelhetjük.