Hozzávalók:
4 szelet hús (karaj, vagy sertéscomb, vagy pulykamell, vagy csirkemell)
4 szelet óvári sajt
1 kis fej vöröshagyma
25 dkg gomba
4 szelet gépsonka
őrölt bors
petrezselyem zöldje
só
A kiklopfolt hússzeleteket sózd, borsozd és mind a két oldalát meglisztezve, kevés forró zsiradékon mindkét oldalán süsd meg és rakd szép sorba egymás mellé egy tepsibe, vagy hőálló edénybe.
A hagymát vágd finomra, futtasd meg egy kis zsiradékon, dobd rá a megmosott, és szeletre vágott gombát.
Sózd, borsozd meg, és tegyél bele finomra vágott petrezselyem zöldjét.
Addig pirítsd, folyamatosan kevergetve, amíg zsírjára nem pirul.
Halmozd fel az elősütött húsokon, takard be mindegyiket egy szelet sonkával, majd egy szelet sajttal.
Forró sütőben addig süsd, amíg a sajt ráolvad.