loading...
Legfrisseb receptek:

Olívás csirkeragu barna rizzsel


Hozzávalók:
40 dkg csirkemell
10 dkg vöröshagyma
2 evőkanál olívaolaj
3 dkg olívabogyó
20 dkg paradicsom
1 evőkanál citromlé
1 gerezd fokhagyma
20 dkg barna rizs
½ evőkanál olaj
tengeri só
őrölt bors

loading...
Elkészítés
A csirkemellet és a paradicsomot kockázzuk fel, a vö- röshagymát vágjuk apróra, és szeleteljük föl az olívabogyót.
Fél evőkanál olajjal elkészítjük a párolt rizst. Míg a rizs puhul, fölhevített olívaolajon megpirítjuk a felkockázott húst és a vöröshagymát. Hozzáadjuk az olívabogyót és a paradicsomot, majd zúzott fokhagymával, sóval, borssal és a citromlével ízesítjük.
Fedő alatt, lassú tűzön készre pároljuk. A ragut melegen tálaljuk a párolt rizzsel.

Forrás: mindmegette.hu